«Bacaro» είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τα μπαρ που προσφέρουν απεριτίφ και φαγητό. Θεωρείται το σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους που αγαπούν να αφιερώνουν λίγο χρόνο μετά τη δουλειά για να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της πόλης κοντά στο λιμάνι, με ένα ποτήρι κρασί ή ίσως ένα κοκτέιλ.
Μια χαλαρή ατμόσφαιρα σας περιμένει στο μπαρ του εστιατορίου, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν την ποικιλία της κουζίνας μας.
Έχουμε κάτι για όλους – αυτοί που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τα νησιά, συναντιούνται στο κομψό μας εστιατόριο για να χαλαρώσουν και να φάνε κάτι ελαφρύ. Οι ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους βρίσκουν άνετες γωνιές για να χαλαρώσουν με μοναδικές γεύσεις και να σχεδιάσουν την ατζέντα του επόμενου ταξιδιού με μοναδικά επιδόρπια. Το εστιατόριο-μπαρ με τη δική του ανεπανάληπτη αισθητική, με ανοιχτή κουζίνα και άνετη μοντέρνα επίπλωση, προσφέρει έναν κομψό χώρο συνάντησης επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για καφέ ή ένα ελαφρύ γεύμα και όλη τη νύχτα για ένα απολαυστικό δείπνο, ενώ προσφέρει σπιτικά κέικ και αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται καθημερινά. Αποδράστε από τη φασαρία της πόλης και βυθιστείτε σε ένα ταξίδι γεμάτο λαχταριστά πιάτα.

μοναδικες δημιουργιεσ ενοσ

απιστευτου chef
Ο Σεφ μας ήταν πάντα ερωτευμένος με μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Σε όλη του την καριέρα, έχει αναγνωριστεί ευρέως για τις ικανότητές του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους Chef της πόλης. Οι γνώσεις και το πάθος του για το φαγητό είναι ξεκάθαρα σε όποιον περνά χρόνο στην κουζίνα του. Για αυτόν, το παν είναι να βρει τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές και τα πιο φρέσκα υλικά και είναι πάντα ενθουσιασμένος που δείχνει τη δημιουργική του προσέγγιση σε κλασικές συνταγές. Χρησιμοποιεί τις γνώσεις και την κλασική του κατάρτιση για να προσφέρει μοντέρνα ζωντανά πιάτα, γεμάτα γεύση και όμορφα αλλά απλά διακοσμημένα.

O Chef μας

Δημήτρης Ορέστης

δοκιμαστε τις προτασεισ του

chef

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Τηγανητά χοιρινά κεφτεδάκια, σάλτσα ψητής ντομάτας, καπνιστό γιαούρτι και “άχυρο” πατάτας
ΜΟΣΧΑΡIΣΙΟ ΜAΓΟΥΛΟ
Μπραιζέ με άγρια μανιτάρια, κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας. Σερβίρεται με παπαρδέλες
ΜΟΣΧΑΡIΣΙΟ ΜAΓΟΥΛΟ

Μπραιζέ με άγρια μανιτάρια, κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας. Σερβίρεται με παπαρδέλες

CARPACCIO ΜOΣΧΟΥ
Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας, baby ρόκα, σάλτσα Cipriani, λαδολέμονο τρούφας

ολα τα φαγητα προετοιμαζονται μπροστα σασ στην

ανοιχτη κουζινα
ΨΗΤOΣ ΣΟΛΟΜOΣ
Κρούστα μυρωδικών, σταφίδες, αμύγδαλα, ταμπουλέ και πουρές από κουνουπίδι
ΓΑΡΙΔΕΣ* ΚΑΝΤΑΪ́ΦΙ
Με κρέμα λευκού ταραμά και μαρμελάδα ντομάτας
CARPACCIO ΛΑΒΡAΚΙ
Infusion εσπεριδοειδών, λευκά σταφύλια, μαύρο σουσάμι, φρέσκος κόλιανδρος και μαραθόριζα
ΨΗΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
Με κρέμα ντομάτας, καραμελωμένα κρεμμυδάκια και βουβαλίσια μοτσαρέλα
ΣΑΛΑΤΑ BURRATA
Baby ρόκα, μαριναρισμένα τοματίνια, καβουρδισμένο κουκουνάρι και pesto βασιλικού
ΧΟΙΡΙΝA ΠΑΪΔAΚΙΑ BBQ
Με τηγανητές πατάτες* country και σαλάτα coleslaw
ΡΙΖOΤΟ ΜΕ ΓΑΡIΔΕΣ*
Φρέσκος μάραθος, σαφράν, ξύσμα πορτοκάλι, ζωμός γαρίδας και φρέσκα μυρωδικά
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ BACARO
Τραγανό φύλλο*, κρέμα φυστίκι, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, παγωτό καϊμάκι

μολισ τελειωσει το ενα cocktail

θα παραγγειλετε & αλλα

σε ιδανική τοποθεσία για
συναντησεισ μετα τη δουλεια
Το Bacaro Restaurant & Bar βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο λιμάνι του Πειραιά, μόλις 20 μέτρα μακριά από τον σταθμό του μετρό Πειραιάς (μπλε γραμμή) και τον σιδηροδρομικό σταθμό (πράσινη γραμμή), καθιστώντας το πραγματικά βολικό για όλες τις περιστάσεις. Επιπλέον, είναι μέρος του ξενοδοχείου Port Square Hotel.
Γεωργίου Κασιμάτη 6, Πλατεία Οδησσού, 185 31, Πειραιάς

Σας καλωσόριζουμε

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:  +30 210 4100003